Blog

Ook online apotheken staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Ook online apotheken staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Je hebt behoefte aan bepaalde medicijnen, maar wilt eigenlijk liever geen recept via je eigen huisarts. Iedereen herkent dat ongetwijfeld wel. Maar wat dan? Dan maar geen medicijnen? Dan laat je het verder maar? Niet nodig, want online apotheken bieden dan uitkomst. Via deze digitale apotheken is het prima mogelijk je medicijnen te bestellen. En bovendien: ook dan loopt het voorschrijven van een recept via een erkende dokter. Ook in de online apotheek zijn geneesmiddelen niet zonder recept te koop. Dat zegt zeker iets over de betrouwbaarheid, de kwaliteit en professionaliteit die een online apotheek biedt. Een online apotheek is dus geen vrije verkoopplaats van medicijnen. Wél is het een man... »

Wat is migraine?

Wat is migraine?

In dit artikel ga ik vertellen wat nu precies migraine is. Migraine is wetenschappelijk woord. Het betekent niets minder dan spanningshoofdpijn. Als je over spanningshoofdpijn praten weten veel mensen niet wat het is. Zeg je migraine dan weet iedereen waarover gesproken wordt. Met andere worden migraine is een vorm van spanningshoofdpijn. Als u last heeft van migraine heeft u last van kloppende hoofdpijn. Dit komt vaak door spanning. Het is ook een vorm van stress in uw lichaam dat zich gaat vormen in uw hoofd. Mensen kunnen door migraine gaan braken en heel erg misselijk worden. Ook diarree is een kenmerk. Ook ben je vaak overgevoelig voor licht en geluid. Als u hier last van heeft stoort u... »

Hoofd en aangezichtspijn komen veel voor

Hoofd en aangezichtspijn komen veel voor

Hoofdpijn is geen los staande ziekte. In de wetenschap wordt hoofdpijn een symptoom genoemd. Een symptoom is een ander woord voor een klacht waar je mee te maken krijgt. Vaak duidt deze term een klacht aan met bekende of minder bekende factoren die hoofdpijn kunnen veroorzaken. Wees alert op de symptomen van hoofdpijn. Het kan ook vaak zijn dat u last heeft van dingen in uw lichaam die niet in balans zijn. Het is dan fijn voor uw lichaam om wat te doen met de symptomen van de storende en vervelende hoofdpijn. Hoofdpijn wordt pas echt een volksklacht genoemd als een derde van de bevolking last heeft van de klachten van hoofdpijn en de spanningen die in het lichaam opgehoopt zitten. De meeste ... »

IP verbergen doormiddel van VPN

IP verbergen doormiddel van VPN

Wanneer we op het web surfen laten we altijd sporen na. Sterker nog, doormiddel van ons IP-adres kan ons hele internetgedrag kan tot in de details worden gevolgd. Veel mensen staan hier niet bij stil en weten ook niet wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Wanneer we spreken over online anonimiteit vragen veel mensen zich af of dit met de huidige technologische ontwikkelingen en grenzeloze mogelijkheden nog bestaat. Het antwoord op deze vraag is heel simpel: ja. Online anonimiteit en een goede beveiliging is mogelijk. Het is niet ingewikkeld, en je hoeft echt geen opleiding in de ICT te hebben gevolgd of een computerexpert te zijn. Doormiddel van een VPN-verbinding wordt je IP-adres beschermd ... »

Wat verdient een voetballer?

Wat verdient een voetballer?

Wat verdienen voetballers nou echt? Een Voetballer Salaris is natuurlijk erg hoog. Echter zijn er wel veel verschillen, en ook op het niveau van inkomsten zitten er grote verschillen. Binnen een bepaalde club en/of een bepaalde divisie kunnen namelijk grote verschillen zitten qua inkomsten en vermogen. Wij hebben gekeken naar de verdiensten van de voetballers puur aan salaris. Hierbij hebben we dus niet gekeken naar hoeveel geld voetballers verdienen met bijvoorbeeld marketing en reclame. In Nederland In Nederland zijn de salarissen vrij hoog in vergelijking tot een normale baan. Echter zijn de salarissen voor voetballers wel een stuk lager dan in landen zoals Spanje en Duitsland. Het gemidd... »