Zoekende naar een kanaalplaatvloer? Bekijk onze opties.

Ben je aan het zoeken voor betonproducten en systeemvloeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist op dit gebied. Wanneer je jouw behoeften doorgeeft, zullen wij je optimaal adviseren en ondersteunen voor het project.  Wij beschikken over een breed assortiment van vloer- en betonproducten. Hierbij kan je voor elke situatie het juiste vloertype vinden. Daarnaast kunnen wij onze vloeren super snel leveren omdat wij nauw samenwerken met verschillende fabrikanten in Nederland, België en Duitsland. Ga je van start met de bouw en moet je nog een keuze maken met betrekking tot de vloerconstructie? Dan is één van onze meest voorkomende opties de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Afmetingen kanaalplaatvloer

De kanaalplaatvloer is een verdiepings- en dakvloer voor de woningbouw of utiliteitsbouw. Deze vloeren zijn goed te herkennen aan de holle kanalen die zich bevinden in de structuur van het beton. Maar wat is de toegevoegde waarde van deze holle kanalen? Door deze holle kanalen worden de platen eigenlijk lichter zonder deze platen veel sterkte moeten verliezen. Ook onderscheiden we nog binnen deze soort vloeren de niet-voorgespannen vloeren, deze hebben een standaardbreedte van 600 mm. Daarnaast beschikken we ook nog over de voorgespannen vloeren, deze hebben een standaardbreedte 1200 mm. Echter kan de lengte van deze vloeren verschillen van 3 tot 17,5 meter. Deze lengte is vaak afhankelijk van het type en waarvoor de vloeren worden gebruikt.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van deze kanaalplaatvloer is toch wel dat deze over de holle kanalen beschikken. Hierdoor zijn ze veel makkelijker te tillen en te verplaatsen. De vloeren verliezen door deze holle kanalen veel toelaatbare belasting. Ben je benieuwd naar onze projecten en wat we voor jou kunnen betekenen met betrekking tot betonproducten en systeemvloeren? Bekijk dan snel onze website en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 6 =