Zijn semi-permanente extensions gemaakt van echt haar?

Je kunt kiezen of je extensies wilt hebben  gemaakt van echt of synthetisch haar. Kiezen van synthetisch haar is minder duur, maar met mindere kosten komt minder kwaliteit. “Je kunt het verschil tussen echt en synthetisch haar zien. Het is de moeite waard om echt haar te kopen, omdat je dan gebruik van een stijltang kunt maken. Het synthetische haar kan namelijk smelten.

Klik hier om ze te bestellen.

De aankoop van extensions dat wordt gemaakt van echt haar, is een betere optie als je meer natuurlijk haar wilt dat ook kan worden gestyld met een krultang of stijltang. Je hoeft je geen zorgen te maken of het er natuurlijk uit ziet, als je het krult, omdat het natuurlijke haar net zoals je echte haar goed om de krultang heen draait. Maar het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen. tenzij je bewust wilt gaan voor een andere kleur.

Hoe lang gaan ze mee?

Zelfs voordat je gaat zitten in de salon stoel, moet je een idee hebben hoe lang je, je extensies wilt hebben. “Afhankelijk van hoe lang je jouw extensies wilt, zal de kapper de techniek gebuiken die bij jouw lengte haren past. Je hoeft niet eens te zijn met het advies die je kapper geeft.  Gelijmde extensions, ook wel bekend als fusion extensions, kan veilig duren tot twee maanden. De SEW-in techniek kan duren tot 10 weken. Tape-in ​​hair extensions zijn vergelijkbaar met fusion extensies en kan duren tot drie maanden. Tape-in ​​hair is herbruikbaar. Het enige wat u hoeft te doen is het vervangen van de band nadat deze is versleten. U kunt het haar soms opnieuw gebruiken, als de kwaliteit nog steeds ongerept en goed verzorgd is.
Zijn uitbreidingen slecht voor mijn haar?

Zoals we al eerder gezegd hebben, bij verkeerd toegepast of niet verzorgde, uitbreidingen kan het schadelijk zijn. Als het nieuwe haar te zwaar is, kan het breuk en haaruitval veroorzaken voor je extensies en ook voor je echte haar. De meeste schade die je kan krijgen is van de zwaarte van de extenties.Het is net zo belangrijk om je extensies te begrijpen, houd je hoofdhuid schoon, en volg alle instructies over de verzorging en het houden van je nieuwe haar.