Zakelijk vervoer nodig? |Bedrijfsauto huren

Zakelijke reizen komen steeds vaker voor in het bedrijfsleven. Nu kan het wel eens voorkomen dat je eigen auto in de garage staat of je bent afgezet bij je werk omdat je vrouw of vriendin de auto die dag nodig had. Op dit soort momenten is het handig om een bedrijfsauto te huren voor je zakelijke reizen. Wij zijn er om iedereen in het bedrijfsleven op hun plaats van bestemming te laten aankomen. Ben je benieuwd wat voor soort modellen we allemaal verhuren? Kijk dan op onze website en kom je bedrijfsauto huren.

Niets achteraf

klantenservice zit bij ons hoog in het vaandel. We vinden het enorm belangrijk dat onze klanten bij terugkomst vertellen over een vlekkeloze reis en het comfort dat ze hebben ondervonden. Een bedrijfsauto huren bij ons is niet de eerste de beste auto aan de klant verhuren. Het is oprecht zoeken naar de wensen en behoeften van onze klanten en deze zien te vervullen. We zorgen er ook voor dat alles vooraf is geregeld. Zo voorkomen we dat onze klanten tegen onvoorziene kosten staat of iets dergelijks. Kom langs bij ons in Zoetermeer als je interesse hebt!

Volledig verzorgd en onderhouden

Wie bij ons een bedrijfsauto komt huren is verzekerd van een volledig veilige auto. Al onze auto’s worden bij inlevering gekeurd op eventuele schade of nodige onderhoud en wanneer deze weer wordt verhuurd controleren we ook altijd of alles nog naar behoren werkt. Zo kan jij lekker onbezorgd de weg op en heb je als het goed is een wagen die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet. Als je op zoek bent naar meer informatie over onze bedrijfsauto’s dan kan je naar onze website om meer te bekijken. Ben je al overtuigd? Dan horen we graag van je en kan je doordeweeks telefonisch contact met ons opnemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 − 48 =