Wijnkisten in alle vormen en maten

Een leuk cadeau is altijd moeilijk om te bedenken. Wanneer u dan eindelijk een cadeau heeft bedacht, moet het ook nog leuk ingepakt worden. Als u een wijnfles cadeau geeft is dat best makkelijk. Wijnkisten zijn ervoor gemaakt om gemakkelijk een fles wijn te vervoeren. Nu kan een wijnkist ook ergens anders voor dienen. Het kan ook erg netjes staan als gift. Voor iedere hoeveelheid is er ook een kist te maken. Zo zijn er kisten waarin 1 fles kan, maar ook 6 of meer. De kisten zijn ook mooi te versieren door er persoonlijke teksten op te schrijven en te tekenen. Mocht dit teveel moeite zijn is het ook mogelijk om de kisten te laten bedrukken. Een wijnkist kan er dus voor zorgen dat een simpel cadeau toch een persoonlijk tint kan krijgen.

Het bedrukken van de houten kisten

Bij het bedrukken van de wijnkisten is het mogelijk om er 1 of meerdere te bestellen. Voor particulier gebruik zal het vaak maar enkele dozen zijn. Voor een bedrijf is het vaak gebruikelijk als kerstcadeau of aan relatiegeschenken. Door het logo van het bedrijf in de wijnkist te graveren of branden, krijgt de ontvanger een leuk cadeau met een extra reclame van de afzender. Een wijnkist hoeft dus niet alleen voor originaliteit te zorgen, het kan dus ook voor merkbinding zorgen.

Hoeveel kost een wijnkist?

De prijs van een wijnkist verschilt nogal. Er zijn een aantal factoren die daarin meespelen: de grootte, het soort hout en of de kist bedrukt wordt. Een standaard kist waarin 1 fles wijn past kan al vanaf 5 euro gekocht worden. Dit is dan een vrij simpele doos. Een doos die bedrukt is begint vaak vanaf 9 euro. Ook voor een simpele doos. Wanneer er meerdere flessen in de wijnkisten passen schieten de prijzen wat omhoog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 8 =