Wij hebben alles in huis voor grondverzet!

Grondverzet is vaak echt de basis van vele projecten. Voor deze projecten zijn veel machines nodig en om niet te vergeten: een expertise. Wij kunnen grote hoeveelheden grond voor een uitgraving of ophoping verplaatsen. Dit kost natuurlijk aardig wat tijd en vakkennis. Onze medewerkers gaan met de beste kennis altijd zeer efficiƫnt te werk om het meest optimale resultaat te kunnen behalen. De laatste jaren hebben wij veel kennis opgedaan door heel veel diverse projecten uit te voeren.

Grondverzet benodigdheden

Maar wat is er allemaal nodig voor grondverzet? Allereerst is ervaring heel belangrijk. Onze medewerkers beschikken over ervaring omdat zij vele soorten van grondverzetactiviteiten hebben mogen uitvoeren. Daarbij beschikken al onze medewerkers over het Vca-certificaat. Dit houdt in dat ze gekeurd zijn om in verschillende klassen vervuilde grond te werken. Ook beschikken onze machinisten over DLP-papieren. Als onze grondwerkers langs de weg moeten werken, beschikken zij over VOP-Viag en Bei. Hiermee mogen zij hun werkzaamheden veilig langs de weg uitvoeren. Wat ook belangrijk is, is dat al onze medewerkers flexibel en klantvriendelijk zijn. Ook weten zij zeker van aanpakken!

Over ons

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd als dienstverlener op het gebied van infra. Onze specialisme is vooral het grondverzet en de heiwerken. Ook hebben we een ontzettend groot machinepark. Daarnaast staan we met ongeveer 50 man sterk om 24 uur per dag voor onze klanten aan de slag te kunnen gaan. Wij beschikken namelijk over een elektrische minigraver, de rupsgraafmachine, een midigraafmachine, een minigraafmachine, een mobiele graafmachine, rupsdumpers en tractoren, hei en trilmachines, transport, hulpstukken en klein materieel. U kunt altijd ons om vrijblijvend advies vragen. Wij denken graag met u en onze klanten mee om zo tot een oplossing te komen. Heeft u verder nog informatie nodig? Dan horen we dat graag van u. Wij zijn via de mail of telefonisch bereikbaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 1 =