Werken als slager – welkom in het ambacht!

Het slagersvak is een van de oudste beroepen die er bestaan. In Nederland weten we hier dan ook alles van en zijn we hier erg sterk in. Een lekker stuk vlees, daar houden we bijna allemaal wel van! Werken als slager is dan ook een uitdagend en continu veranderend beroep. Echter blijft het in de basis om een zaak gaan, het lekkerste stuk vlees op tafel zetten. Hierin spelen natuurlijk veel factoren in mee, maar jij weet daar als geen ander mee om te gaan. Hiermee is het slagerswezen dus een werkelijk ambachtelijk beroep. Als jij dit ambacht beheerst heb je hier dan ook ongetwijfeld veel plezier in!

Ambachtsberoep

Het ambacht is een kwestie van handen uit de mouwen steken en ervoor gaan. Uiteraard hoort hier ook enige behendigheid bij. Jij moet immers alle verschillende technieken hierin beheersen. Daarbij is het werk erg afwisselend. Zo is het ook mogelijk om voor verschillende opdrachtgevers te werken vanuit een uitzendbureau. Hiermee heb je veel verschillende collega’s en een baan met veel diversiteit in werkzaamheden. Zo kan jij je skills overal tot hun recht laten komen. Weet je alles af van de verschillende snijtechnieken, producten en werk je mee in product innovatie. Dit maakt het erg afwisselend omdat je in een combinatie van al deze punten werkt in diverse productiemethodes.

Werken als slager

Hadden we al gezegd dat je werk afwisselend is? Goed, je weet waar je aan toe bent als slager. Werken als slager is dan ook zeker een leuke baan. Daarbij kun je een goed salaris verwachten conform de CAO die voor slagers geldt. Je komt bij veel verschillende opdrachtgevers over de vloer en maakt gemakkelijk een werkweek van 30 tot 40 uur. Hierbij heb je een realistisch uitzicht op een vast dienstverband. Er liggen dus veel kansen voor je in de slagers wereld! Wil jij werken als slager? Kom meer te weten over de mogelijkheden en klik op een van de links!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 84 = 93