Voorzie jouw cleanroomdeur van optimalisatie

Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in snelle en veilige deuren voor voornamelijk de B2B sector. We zien het vaak voorkomen dat bedrijven een cleanroom hebben. Zo’n cleanroom kan verschillende taken hebben. Een cleanroomdeur van ons zorgt ervoor dat de deur snel omhoog en omlaag voort beweegt. Dit beïnvloedt de werktempo en op langer termijn ook de efficiëntie waarmee je werknemers zullen werken. Een cleanroomdeur is eigenlijk dus een investering voor in de toekomst omdat je op langere termijn je kosten zeker uit de deur kan halen. Voor meer informatie kan je het artikel hieronder lezen of als je al genoeg weet kan je via dit artikel direct naar onze site.

Snelheid van de cleanroomdeur

Uit onderzoek is gebleken dat over het algemeen een cleanroomdeur er 1 minuut over doet om volledig te openen en te sluiten. Voor in een laboratorium kan dit problematisch zijn omdat bepaalde stoffen onder strenge omstandigheden bewaard moeten worden. Met de cleanroomdeur van ons is de opening en sluitingstijd van de deur 20 seconden. Dat is ruim 66 procent sneller dan de algemene cleanroomdeuren. De sneleheid van de deur wordt bepaald door een motortje die aanwezig is in de deur. Deze motor heeft precies genoeg kracht om de deur geleidelijk open en dicht te laten gaan.

De service

Als je bij ons besluit een cleanroomdeur te bestellen dan zorgen wij ervoor dat de deur zo snel mogelijk bij jou terecht komt. Ook voor installatie hoef je je geen zorgen om te maken. Onze experts doen dit direct voor je en zijn binnen een uur weer vertrokken. Op deze manier kan je direct gebruik maken van de vele voordelen van de cleanroomdeur. Om onze website vindt je nog meer informatie en eventuele prijzen voor onze producten en diensten. We hopen je snel van dienst te kunnen zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 1