Voorkom rugklachten door steunzolen aanmeten

Schoenen zijn voorwerpen die we elke dag aanhebben. Van modieuze redenen tot puur functioneel. Iedereen heeft wel een aantal paar schoenen, maar wanneer deze niet goed passen kunnen deze rugklachten veroorzaken. Een hele simpele oplossing voor dit probleem is steunzolen aanmeten. Zo krijg je een schoenzool die perfect past bij de vorm van jouw voet. Kom dus snel langs bij ons om jouw schoenzool aan te meten en voorkom toekomstige klachten met deze eenvoudige oplossing.

‘Waarom past mijn schoen niet?

Veel mensen vragen zich af waarom hun voeten niet in de schoenen passen. Dat komt omdat iedereen andere voeten heeft. Bedrijven maken schoenen aan de hand van de gemiddelde pasvorm die bij de meeste mensen passen, maar bij heel veel mensen is dit niet het geval. Daarom is het belangrijk om in ieder geval een goede schoenzool te hebben. Op de manier past de schoen een stuk beter en voorkom je dat je een verkeerde houding aanhoudt. Dit kan leiden tot rugklachten wat natuurlijk voor niemand prettig is. Kom dus snel langs en laat steunzolen aanmeten om alle mogelijke toekomstige klachten te voorkomen.

Ik heb al rugklachten, wat nu?

Geen probleem! Rugklachten kun je beter voorkomen dan genezen, maar met de juiste steunzolen en een goede houding zijn rugklachten al ver terug te dringen. Het is in ieder geval een stap in de goede richting. Voor echt goed advies over rugklachten kun je het best een dokter raadplegen, omdat wij geen arts zijn. Wij zorgen alleen dat uw houding beter wordt dan dat het was. Rugklachten hoeven echter niet alleen te komen door een verkeerde houding door de verkeerde schoenen. Rugklachten ontstaan meestal door een verkeerde houding tijdens het optillen van dingen of door een slechte zithouding. Wanneer je van jezelf weet dat dit het geval is, hoe je niet bij ons langs te komen voor een schoenzool, omdat daar het probleem niet zit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

53 − = 50