Voordeling je rijbewijs | Rijschool aan den rijn biedt het

Het is een spannend moment voor vele mensen. Het beginnen aan je rijbewijslessen. Vooral wanneer je de eerste keer zal instappen en echt de bestuurder zal zijn zullen je handen beginnen te zweten. Geen paniek! Rijschool aan den rijn staat voor klantvriendelijkheid, een goede begeleiding en een persoonlijke benadering.

Leren gaat sneller met een instructeur die bij je past

Wij bij Rijschool aan den rijn hebben veel rijinstructeurs die je graag helpen met het bemachtigen van je rijbewijs maar jou mening vinden wij ook heel belangrijk. Om er voor te zorgen dat je de juiste instructeur krijgt zal je een klein kennismakinggesprek hebben met de rijinstructeur. Mocht het zo zijn dat je vind dat de instructeur niet bij je past, dan mag je dit natuurlijk bij ons aangeven. Hoe je dit doet is geheel aan jezelf. We snappen dat je het liever na het gesprek via de mail wil doorgeven en niet abrupt in het gesprek wil zeggen dat de beste man of vrouw je niet ligt.

De rijopleidingen

Voor de auto bieden we verschillende soorten rij opleidingen. Je hebt keuze uit: een 4-weekse rijopleiding, een 10-weekse rijopleiding, een 15-weekse rijopleiding een 10 daagse rijopleiding of een DUO rijopleiding. Een prijs per losse les komt overeen met ongeveer €72 per 1,5 uur. Met de lespakketten die variëren van €1450 tot €2866 zorgen wij ervoor dat je altijd een pakket op maat krijgt . Het mooie aan de lespakketten zijn dat de theorie- en praktijkexamen zijn meegenomen in de prijs. Hierdoor heb je direct al een kans op je theorie en praktijk examen. Mocht je het de eerste keer dan niet halen dan kan je altijd achteraf nog extra lessen bij kopen of een praktijkexamen er bij nemen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

79 − 75 =