Voor de veiligste ritten: ons touringcarbedrijf!

Wij zijn een allround touringcarbedrijf, gevestigd tussen Rotterdam, Den Haag en het Westland. Ons bedrijf heeft kwaliteit, persoonlijke service en duurzaamheid constant centraal staan in de werkzaamheden. Sinds 2007 zijn wij actief op de weg en zorgen wij ervoor dat onze passagiers altijd veilig en comfortabel naar hun bestemming worden gebracht. Wij vervoeren onze passagiers naar het binnen- en buitenland. Onze werkzaamheden bestaan uit het vervoer van schoolreizen, dagtochten, bedrijfsuitjes, meerdaagse reizen, diverse transfers en nog veel meer soorten van touringcarvervoer. Geen enkele reis voor ons is te gek.

Touringcarbedrijf schoolreizen en dagtochten

Met ons touringcarbedrijf verzorgen wij altijd vele schoolreizen. Ondertussen zijn wij een bekende en betrouwbare vervoerspartners op het gebied van schoolreizen. Wij brengen de leerlingen veilig naar hun bestemming. Daarnaast zijn wij al langer bekend met reizen naar Duinrell, Drievliet, De Efteling, Blijdorp, Walibi Holland, Movie Park Germany, Disneyland Paris en nog veel meer bestemmingen. Voor onze dagtochten kunt u ook reizen bij ons boeken. Wij brengen u dan naar de bestemming en halen u op dezelfde plek weer op voor een mooi tarief. Met onze dagtochten vervoeren we u naar diverse kerstmarkten in Luik, Maastricht, Brussel, Düsseldorf en nog meer plekken.

Informatie aanvragen

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons touringcarbedrijf opnemen om verschillende mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website. Hierop staan onze diensten uitgebreid beschreven. Daarnaast kan ook alvast een offerte worden aangevraagd via de site, wanneer u benieuwd bent naar onze scherpe tarieven. Voordat u een touringcar wil huren, lees dan ook onze coronaregels goed door. Hier kunt u goed de richtlijnen hanteren wanneer we u gaan vervoeren. Onze hoofdregel is dat u ook in onze bussen een mondkapje moet dragen. Bent u het mondkapje per ongeluk vergeten? Dat is geen probleem, wij beschikken ook over mondkapjes die u kunt gebruiken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 88