Voetpijn verhelpen met steunzolen | Steunzolen aanmeten

Voetafwijkingen zijn goed te behandelen met professioneel advies, kwaliteit en goede nazorg. Zo wordt er van uw orthese op maat een steunzool gemaakt. Hierdoor wordt het wandelplezier gegarandeerd. Steunzolen aanmeten kan een enorme impact hebben op uw dagelijks leven. Dit komt omdat de gebogen stent een apart vervaardigde “inlay” is. Deze kunnen de positie van uw voeten corrigeren en de botten van uw voeten ondersteunen, wat verschillende problemen kan oplossen. Denk aan hielspoor, enkel-, knie- en heupklachten, rugklachten en diverse reuma. Bij steunzolen aanmeten moet met veel factoren rekening worden gehouden. De zolen zijn op maat gemaakt, speciaal voor jouw voeten. Er zijn tegenwoordig ook hoogwaardige 3D-meetapparatuur uitgevonden voor het aanmeten van steunzolen. Met dit apparaat kunnen de voeten uiterst nauwkeurig gescand worden. Hierdoor worden de drukpunten, het design en de voetpositie zichtbaar.

Steunzolen aanmeten voor in sportschoenen

Als je hebt besloten of wordt aanbevolen om steunzolen te dragen, wordt het aangeraden om schoenen te kiezen met een volledig uitneembaar voetbed. Op deze manier kunt u de voetzolen eenvoudig vervangen door steunzolen en deze passend maken. Door deze manier van werken wordt ervoor gezorgd dat de schoenen net zo comfortabel lopen als voorheen. Er is nu echter een duurzamere ondersteuning van de voetboog. Bij intensief gebruik zal slijtage natuurlijk sneller zijn. Dit is op te lossen door (kleine) correcties, aanpassingen of reparaties uit te voeren. Gooi uw steunzolen dus niet te snel weg, maar kom ze repareren. Steunzolen aanmeten en laten maken is niet goedkoop namelijk.

Ook voor sportliefhebbers is steunzolen aanmeten mogelijk. Ook bij deze zolen wordt gebruik gemaakt van geavanceerde 3D-technologie om deze voor u te ontwikkelen. De zool is gemaakt van zacht en schokabsorberend materiaal. Na het afstellen van de sportschoenen is het vaak nog mogelijk om vrijblijvend advies. Steunzolen maken is dus voor iedere schoen mogelijk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

88 − 82 =