Vloerbelijning – voor de veiligste werkplekken

Vloerbelijning is in grote fabrieken en bedrijven van groot belang. Een goede indeling is hierbij noodzakelijk om alle werkzaamheden effectief en efficiƫnt uit te kunnen voeren. Aan de hand van deze belijning wordt er een goede structuur aangebracht op diverse plekken. Als er geen structuur wordt aangebracht binnen een fabriekshal, kan dit al snel een gevaarlijke locatie worden. Een ongeval is snel gebeurd als werknemers rondlopen tussen rijdende heftrucks en machines. Het is belangrijk om hierbij in die bedrijven de veiligheid te kunnen waarborgen. Een voorbeeld in een groot bedrijf met betrekking tot belijningen, zijn de lijnen die aangeven waar bepaalde pallets of karren geplaatst moeten worden. Wij verzorgen dit project met advies en offerte op maat. Daarbij nemen we ieder project aan (klein of groot).

Kwaliteit vloerbelijning

Om de kwaliteit van de vloerbelijning goed te kunnen borgen, inspecteren wij allereerst de ondergrond goed. Hierbij wordt er gekeken welk markeringsproduct er benodigd is. Daarna kunnen wij ervoor zorgen dat wanneer de belijning wordt geplaatst, er weinig onderhoud nodig is en de markering goed blijft zitten. De belijning die wij aanbrengen is van uitstekende kwaliteit en is altijd opvallend. Het zal niet snel vervagen en wij kunnen garanderen dat het jaren goed zichtbaar zal blijven. Dit ook met oog op de veiligheid die wij dan willen en kunnen borgen.

Duurzaamheid

Naast de kwaliteit van de vloerbelijning, vinden wij duurzaamheid ook erg belangrijk. Ondertussen is duurzaamheid een belangrijk onderdeel geworden van onze werkzaamheden. Ons wagenpark is bijvoorbeeld volledig uitgerust met elektrische voertuigen. Voor deze voertuigen hebben wij ook laadpalen ter beschikking. Zowel onze producten als onze werkmethodes zijn gecertificeerd op duurzaamheid. Heeft u nog meer informatie nodig over onze werkwijzen en onze aanpak? U kunt ons altijd via de mail en telefonisch benaderen. Wij staan altijd voor u klaar om onze werkzaamheden toe te lichten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2