Vergaderen Linschoten met aansluitend diner?

Bent u aan het zoeken naar een vergaderplek voor vergaderen Linschoten? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken en bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met de Louisehoeve is het mogelijk om daar te vergaderen met een aansluitend diner van ons. Het is natuurlijk prachtig als u uw gasten in de vergaderzaal kan verassen met een heerlijk culinair diner met de verste topproducten en de hoogste kwaliteit. Onze kok heeft een hele goede ervaring om culinaire producten te bereiden en aan u te serveren. Bij onze kok is het belangrijk dat er in de gerechten een goede smaak en een goede textuur in is te vinden. Daarnaast bieden wij ook nog een ruim en uitgebreid assortiment wijn aan. Wij serveren meer dan honderden lekkere wijnen en kunnen u en uw gasten bij het diner dan ook voorzien van passende wijnen.

Vergaderen Linschoten opties

Maar welke opties heeft u voor het vergaderen Linschoten bij onze partner? Onze partner heeft drie verschillende vergaderzalen ter beschikking. U kunt gebruik maken van de Hooizolder, in deze zaal kunt u 12 personen in ontvangen. Daarnaast bieden zij het Kaashuis ter beschikking. In het Kaashuis kunt u vergaderen met in totaal 6 personen. Dan hebben we ook nog uiteraard onze Hooikap. U kunt gerust een kijkje nemen op de website van de Louisehoeve. Hier kunt u de vergaderzalen op weergeven afbeeldingen bekijken.

Taxiservice

Wilt u ook nog kunnen borrelen tijdens het diner wat aansluitend is op uw vergadering? Dat is bij vergaderen Linschoten absoluut geen probleem. Zoals we al hebben gemeld, hebben we een goede wijnkaart waaruit de keuze reuze is. Wij hebben onze service hierin uitgebreid. U kunt met uw gasten via ons goedkoop gebruik maken van een taxi. De prijzen verschillen enorm met een normale rit van de taxi. Bekijk snel de tarieven op onze website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

95 − = 88