Verblijven op een luxe motorjacht | dichterbij dan je dacht

Een jacht wordt natuurlijk wel in het rijtje super de luxe eigendommen genoemd. Samen met een dure sportwagen, een mooi huis en een Rolex is dit het leven waar iedereen van droomt. Toch zijn deze grapjes niet voor iedereen haalbaar. 95% van Nederland is niet in staat om al deze dingen te betalen. En om die reden vinden wij het van belang om het verblijven op een luxe motorjacht voor iedereen toegankelijk te maken. Wij verhuren onze de luxe jachten voor een betaalbare prijs zodat iedereen in Nederland kan genieten van het beste wat de mensheid heeft gecreëerd.

Alles is mogelijk

Nu klinkt dit misschien te mooi om waar te zijn, maar door middel van het verhuren van onze jachten is het toch mogelijk om een betaalbare prijs te vragen voor het gebruik van een luxe motorjacht. Ervaar een onvergetelijke ervaring die enkel en alleen voor de allerrijkste is weggelegd. Wij maken het onbereikbare bereikbaar voor iedereen hier behoefte aan heeft. Na afloop van dit geweldige avontuur heeft u een ervaring om nooit te vergeten. En wij vertrouwen erop dat u in jaren erna nog zo terugkijken op deze fantastische luxe ervaring.

Geniet van de omgeving

Naast dat de jachten zelf al een onvergetelijke ervaring verzorgen, verzorgt onze toplocatie in Sneek ook voor een geweldige ervaring. Binnen enkele minuten bevindt u zich al in het Friese merengebied waar u kunt genieten van de prachtige natuur terwijl u lekker een fles champagne openmaakt. Aan alles is gedacht. Zo is het ook mogelijk om bepaalde watersporten uit te voeren zoals waterskiën of wakeboarden. Naast het genieten van het jacht en alle aanwezigen factoren, kunt u ook gebruik maken van een persoonlijke chef-kok of bartender. Zo kunt u genieten van het mooiste van het leven.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

82 − 75 =