Uw beste partner bij projecten in de duikindustrie!

Wij werken als bedrijf in de civiele en maritieme duikindustrie. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine en grote projecten waarbij duikwerk eigenlijk onvermijdelijk is. Ons bedrijf is jong en is zeer transparant over de uitvoering van haar werkzaamheden. Het is natuurlijk fijn om zaken te doen met een bedrijf die daar erg open over is. De kwaliteit staat bij ons bedrijf en het duiken hoog in het vaandel. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat wij zeer effectief en kostenbesparend aan de slag gaan. Ons bedrijf is gevestigd in Beusichem.

Duikindustrie werkzaamheden

De werkzaamheden die wij uitvoeren in de duikindustrie, vinden voornamelijk onderwater plaats. Onder deze werkzaamheden vallen bijvoorbeeld de hoofdtaken zoals: het leveren en plaatsen van bruggen en sluisdeuren, het onderwater vervaardigen van bouwkuipen voor tunnels, parkeergarages en brugpijlers. Daarbij zijn we ook in het bijzonder nog gespecialiseerd in een andere specifieke taak. Dat is het verankeren van drijvende of juist op de bodem geplaatste objecten. Ons werk met dit uniek omdat wij hiervoor zelf een gepatenteerd alternatief hebben ontwikkeld voor het plaatsen van deze objecten op de bodem.

Overige informatie

Heeft u verder nog informatie nodig over ons duikbedrijf in de duikindustrie of over onze werkwijze? Dan kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via de mail. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wenst u gelijk al een gesprek met ons in te plannen? Dat is ook geen enkel probleem, dat kan bij ons altijd onder het genot van een kop koffie en thee. Daarentegen, kunnen we u een sfeerimpressie bieden van ons bedrijf. Deze kunt u eerst online bekijken op de website. Dit filmpje biedt een goed animatie overzicht van onze werkzaamheden op een duidelijke en heldere manier. We kijken uit naar een nieuwe samenwerking.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 − = 73