Trouwlocatie Gouda – de beste in uw omgeving

Bent u op zoek naar een trouwlocatie Gouda en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op een onvergetelijke dag. Wij zijn een familiebedrijf dat al ruim 45 jaar werkzaam is met veel ervaring op het gebied van huwelijksfeesten. Onze familie gaat met veel passie te werk in de horeca met diverse feesten. Deze trouwlocatie is ideaal voor als u in de omgeving woont en zodat uw gasten niet ver hoeven te reizen. Overigens, is onze locatie ook ideaal als u een rustige omgeving zoekt in een prachtig landschap. Naast het bieden van een trouwlocatie, verzorgen wij ook catering op locatie en beschikken wij over een taste, share & grill restaurant.

Trouwlocatie Gouda officieel

Daarnaast staan wij ook bekend als officiƫle trouwlocatie Gouda. Hiermee wordt bedoeld dat wij de officiƫle huwelijksvoltrekking kunnen verzorgen. Deze huwelijksvoltrekking kan door de bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden gedaan. Dit is natuurlijk erg uniek op uw trouwfeest. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat na de ceremonie het feest direct van start kan gaan. Wij zullen uw trouwfeest tot in de puntjes verzorgen. Dat loopt uiteen tot het regelen van bruidstaarten tot het feest met al uw gasten.

Dineren

Bij onze trouwlocatie Gouda is het ook mogelijk om bij het huwelijksfeest te kunnen dineren met uw gasten. Na een lange dag van de ceremonie en het feest, is het heerlijk om gelijk te kunnen dineren. Wij kunnen dit diner exact naar behoefte voor u regelen. Als u alle wensen tijdig doorgeeft wordt dat voor u geregeld. Daarnaast kunt u ook kiezen welk soort diner u wenst. Dit kan bijvoorbeeld ook in buffetvorm. Daarbij is het ook mogelijk om zelf uw menu compleet samen te stellen. Bent u al enthousiast geworden over ons? Twijfel dan niet op contact met ons op te nemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 − = 73