Trouwen doe je buiten

Ben jij op zoek naar een trouwlocatie waar de kans groot is dat deze door kan gaan, ongeacht de coronaregels? Dan ben je bij trouwlocatie buiten op het goede adres. Deze trouwlocatie bevindt zich namelijk, zoals de naam al verraad, in de buitenlucht. De kans op verspreiding van corona is hier minimaal, dit is een reden waarom de overheid deze manier van trouwen dan ook niet snel zal verbieden. Wil je meer weten over deze geweldige trouwlocatie? Lees dan snel verder over de mogelijkheden.

 

De locatie

Trouwlocatie buiten is gelegen in het mooie en luxueuze Reeuwijk. Reeuwijk staat landelijk bekend als een plaats met mooie plassen om te recreƫren. Ideaal dus om ook een trouwlocatie in deze plaats te maken. Wij hebben een trouwlocatie gerealiseerd in het groenlandschap van Reeuwijk, middenin de polder van het Groene Hart van Nederland. Deze locatie wordt omringt door bomen en groene weilanden. De locatie bevindt zich op een zeer rustige plek, waar je geen last hebt van andere mensen of van ongewenste geluiden. De trouwlocatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Waardoor mensen vanuit heel het land uiterlijk anderhalf uur in de auto hoeven te zitten om hier te komen.

 

De mogelijkheden

De mogelijkheden bij trouwlocatie buiten zijn eindeloos. Het is mogelijk om bij ons standaardpakketten af te nemen, of om zelf alle regie in handen te nemen. Wij bieden onze inventaris aan om de locatie aan te kleden waardoor het feest aan alle denkbare eisen te laten voldoen. Dit kunnen wij garanderen aangezien wij jaren ervaring hebben op het gebied van bruiloften en bij iedere bruiloft wederom nieuwe ervaring opdoen. Naast het houden van de trouwceremonie is het ook mogelijk om bij ons het buffet en het feest te houden. Op deze manier voorkom je dat je gasten heen en weer moeten reizen. Alles is bij ons op 1 locatie en dus erg gemakkelijk voor iedereen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + = 9