Touringcar verhuur – de meest luxe touringcars

Heeft u binnenkort vervoer nodig? Wij zijn beschikbaar voor touringcar verhuur! Wij verhuren de meest luxe touringcars. Het maakt niet uit waar de reis heen zal gaan, wij gaan geen enkele rit uit de weg. Dus heeft u vervoer nodig voor het schoolreisje? Een jubileum? Een bedrijfsuitje? Een dagje weg? Voor een vakantie? Geen enkele bestemming is voor ons te gek. U kunt op ons rekenen als het gaat om veilig en comfortabel vervoer. Wij bieden een ruimte keuze aan allerlei soorten en maten touringcars. Dat houdt in dat wij kleinere maar ook grotere groepen kunnen vervoeren van bestemming A naar bestemming B.

Touringcar verhuur voordelen

Maar waarom moet u voor touringcar verhuur bij ons zijn? Er zijn zat goede redenen om voor ons te kiezen als vervoer. Allereerst vinden wij het milieu heel erg belangrijk. Het is natuurlijk al beter voor het milieu om met een groep via een touringcar te reizen. Hiermee bespaar je veel benzine en uitstoot. Daarnaast investeren wij ook ieder jaar weer in de nieuwste wagens. Hierdoor vervoeren wij passagiers in de meest milieuvriendelijkste touringcars. Wij hebben hiermee ook het jongste wagenpark van heel Nederland. Wij nemen de veiligheid van onze passagiers ook heel serieus.

Bekende bestemmingen

Ondertussen zijn wij met onze touringcar verhuur, ontzettend bekend op meerdere plekken in Nederland. Maar wij vervoeren onze passagiers niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland. Voor schoolreizen worden wij vaak ingezet om naar de volgende bestemmingen te reizen: Duinrell, Drievliet, Walibi, Efteling, Diergaarde Blijdorp, Julianatoren, Disneyland Paris, Movie Park Germany en nog veel meer. Voor dagtochten worden wij vaak ingezet voor kerstmarkten. Bekende bestemmingen hiervan zijn: Kerstmarkt Valkenburg, Kerstmarkt Luik, Kerstmarkt Maastricht, Kerstmarkt Düsseldorf. Heeft u verder nog informatie nodig over ons? Dan kunt u gerust telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

88 − = 80