Touringcar huren voor uw reis?

Moet u nog vervoer regelen voor dat ene feestje? Moet u uw schoolklas vervoeren voor een schoolreisje? Of gaat u een dagje eropuit met familie of vrienden? Bij ons kunt u een touringcar huren voor allerlei soorten en maten activiteiten. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark. Ons wagenpark bestaat uit touringcars voor kleinere en grotere groepen. Het is erg fijn om naar die ene bestemming te reizen waarbij u zorgeloos wordt vervoerd van bestemming A naar bestemming B. Ook halen wij u natuurlijk gewoon weer op! Als u voor ons kiest als vervoerder, bieden wij u gemak en comfort. Na een dag op pad te zijn geweest, kunt u goed tot rust komen in onze touringcars.

Touringcar huren reizen

Wij hebben momenteel veel bestemmingen achter de rug waarbij we passagiers hebben moeten vervoeren. Voor de schoolreizen komen wij bijvoorbeeld vaak bij diverse bestemmingen zoals: De Efteling, Walibi, Movie Park Germany, Diergaarde Blijdorp en nog veel meer! Naast de schoolreizen, is een touringcar huren geschikt voor veel diverse groepsactiviteiten zoals: meerdaagse reizen, bedrijfsuitjes, vakantiereizen, evenementen en transfers van een naar vliegvelden. Handig toch? Een vervoerder die al bekend is met veel diverse bestemmingen. Onze klanten zijn dan ook erg positief over ons te spreken. Zij beoordelen ons maar liefst met een gemiddelde van 8,8!

Informatie touringcar

Wilt u graag kunnen reizen zonder zorgen? En natuurlijk met een comfortabel, veilig en verantwoord gevoel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een touringcar huren. Weet u al de bestemming van uw reis? De datum van uw reis? En het aantal personen dat meegaat met u op reis? Twijfel dan niet en vraag alvast een offerte aan bij ons. Dan kunnen we alvast al onze mogelijkheden voor u bekijken. De offerte kunt u aanvragen via onze website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 4