Thee bar voor de ultieme smaakbeleving

U heeft het wellicht wel een keer gezien. Een ware koffiebar op een evenement waar u was of op een beurs. Naast dat we kunnen zorgen voor een koffiebar is het ook mogelijk om een thee bar in te huren op locatie. Onze medewerkers zorgen ervoor dat er heerlijk thee geserveerd wordt voor uw gasten op allerlei evenementenlocaties. In overleg is alles mogelijk. Onze thee bar bestaat uit ijsthee, thee cocktails en luxe thee variaties. Alles om uw gasten blij te maken. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze thee bar.

Wilt u heerlijke ijsthee in de warme maanden?
Als u een evenement heeft midden in de zomer is koude ijsthee veel lekkerder als opfrisser dan een warme kop thee. Onze thee experts zijn gespecialiseerd in het maken van overheerlijke ijsthee die zeker gaat zorgen voor verfrissing! Ze worden vanuit onze thee bar altijd vers gemaakt met verse vruchten.

Onze thee cocktails op locatie
Misschien heeft u wel veel meer behoeften aan een lekkere thee cocktail. Onze bartenders en thee experts kunnen custom made cocktails voor u en uw gasten maken. Onze thee bar is altijd uitgerust met een LCD TV. Het valt dus zeker op als gasten op het evenement verschijnen. Het voegt altijd wat toe aan de sfeer. We moeten namelijk wel de aandacht van de gasten trekken om indruk te kunnen maken en een impressie van onze heerlijke ijsthee en cocktails achter te laten. De cocktails worden gemaakt van vers fruit en fruitsappen en er kan gekozen worden voor alcohol of zonder alcohol.

Luxe thee
Je kunt ook een luxe thee bar huren. Onze bartenders maken heerlijke thee voor de ultieme smaakbeleving. Bijvoorbeeld een echte marokkaanse muntthee. Wilt u meer informatie over onze thee bar en de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact op met één van onze medewerkers! Wij adviseren u graag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

86 + = 96