Terrasdeuren in de wintermaanden

Scheurwater Culemborg plaatst terrasdeuren met een prachtig klassieke uitstraling. Met openslaande tuindeuren kiest u niet alleen voor een elegante, maar ook voor een functionele toegevoegde waarde voor uw terras en/of leefruimte. De deuren van de topmerken en WERU worden steeds populairder door de integratie van uw leefruimte in uw terras en omgekeerd.

Openslaande terrasdeuren

De openslaande terrasdeuren zijn de perfecte manier om uw buitenruimte naar binnen te halen. U kunt de deuren open zetten en daarmee een elegante, grotere opening creëren bij bijvoorbeeld smalle woonkamers. Door het plaatsen van terrasdeuren in uw woning is dit gemakkelijk te realiseren. Met stolpdeuren zijn doorgangen van ruim twee meter mogelijk. Ook zijn terrasdeuren aan te passen aan de architectuur van uw woning. U kunt het volledig naar uw wensen laten maken zodat wij zo dicht mogelijk bij uw visie van uw huis komen.

Inbraakbeveiliging met een keurmerk

De terrasdeuren en kozijnen van WERU bezitten het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat u een gerust gevoel geeft in uw woonomgeving. Eenmaal gesloten is uw huis goed geïsoleerd, duurzaam en veilig. Als aanvullende optie is er nog de mogelijkheid om bovenlichten en zijramen te plaatsen. Voor meer aanvullende opties en beveiligingsmogelijkheden bent u van harte welkom bij ons in de showroom. 

Meer informatie

Design en uitstraling zijn uiteraard van belang indien u op zoek gaat naar geschikte terrasdeuren. Naast design en uitstraling zijn er nog meer zaken waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de maat van de deur, welke kant de deur op draait en welk deurbeslag praktisch in gebruik is. In de showroom van Scheurwater Culemborg aan de Pascalweg 4c zijn alle mogelijkheden te zien en adviseren wij u graag met betrekking tot de verschillende opties. Voor advies kunt u contact opnemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

76 − 74 =