Steenslag folie beschermt tegen steenslag

Steenslag folie, de naam zegt het al. De folie beschermt onder andere tegen steenslag, was krassen, uv stralen (verkleuring), bescherming tegen de wasserette borstels en kleine parkeerschade. Bent u bang voor aantasting of beschadiging van uw auto dan is dit een ideale oplossing. Zo blijft de waarde van je auto hoog en kunt u langer genieten van je auto. De folie is transparant, dus bijna onzichtbaar.

Deze folie zorgt ervoor dat uw auto zo goed als nieuw blijft. Een leuk weetje over de folie is dat de folie merendeels uit pvc bestaat, waardoor de folie instaat is om in een warme temperatuur (wanneer de zon op de auto schijnt) hij een ‘zelfhelende’ effect krijgt. De lichte krasjes laat hij dan verdwijnen. Dit kan je ook zelf doen, door wat warm water er over heen te gieten. Of met een föhn.

Ook zorgt vocht voor een vuilafstotende werking van de folie voor gemakkelijke reiniging De folie is eenvoudig om zelf aan te brengen met natte lijm. De folie is ook gemakkelijk weg te halen zonder de lak van uw auto te beschadigen. De folie bied 7 jaar bescherming. De folie is goed rekbaar (30%) en is ook goed geschikt voor koplampen. De folie kan aangebracht worden op het gehele voertuig of je kunt er voor kiezen om het op bepaalde gedeeltes van je auto te plakken. Gedeeltes die eventueel voorzien kunnen worden zijn: de motorkap, spiegelbehuizingen, je bumper, voor stuk van dak, boven zijde achter bumper, klinken, de instaplijsten, stookstrips en de kofferbak randen van uw auto.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 5