Stalen buispalen – uw funderingsaannemer

Zoekt u een bedrijf dat funderingstechnieken goed kan beheersen en kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen stalen buispalen bij diverse funderingswerkzaamheden. Met de fundering zorgen wij ervoor dat het gewicht van een deel van een gebouw of constructie overgedragen kan worden op de ondergrond. Naast het plaatsen van stalen buispalen, voeren wij ook funderingsherstel uit en plaatsen wij casing draaipalen.

Stalen buispalen werkwijze

Maar hoe werkt het plaatsen van stalen buispalen nou precies? Zo’n paal heeft een lager gewicht dan een traditionele betonpaal. Omdat dit een lager gewicht heeft, kan hierdoor druk worden aangebracht wat uiteindelijk zal zorgen voor een lager trillingsniveau. Als de paal het paalniveau heeft bereikt wat gewenst is, kan deze daarna gelijk worden gevuld met het beton. Daarna wordt de wapening aangebracht. Een wapening dient als extra versterking dat in beton wordt aangebracht. Over deze laag met beton en wapening, wordt dan de fundering en of vloer overheen geplaatst en gestort. Bent u benieuwd hoe wij dit in detail uitvoeren of wat verder onze aanpak is? Neem dan voor meer informatie een kijkje op onze website.

Funderingsaannemer

Naast het plaatsen van stalen buispalen, hebben we al 25 jaar ervaring als funderingsaannemer. Hiermee zijn wij uitvoerend en beschikken we over ons eigen apparatuur. Wij leggen de focus voornamelijk op funderingstechnieken in beperkte ruimen en onder moeilijke werkomstandigheden. Wanneer u bij ons aanklopt hiervoor, kunnen we u verzekeren van een persoonlijke aanpak, uitstekende kwaliteit en continue innovatie. Deze drie factoren beschrijven ons en staan absoluut centraal in onze werkwijzen. Onze producten bieden levenslange duur, daarmee kunnen we onze kwaliteit garanderen. Heeft u meer informatie nodig over onze werkwijzen of producten? Twijfel dan niet om zo snel mogelijk contact met ons op  te nemen. U kunt gerust telefonisch contact met ons opnemen of via de mail.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 − = 37