Spotrepair, supersnel autoschadeherstel

Misschien heb je er wel al ooit van gehoord; Spotrepair. Dit is de term die gebruikt wordt voor het snel herstel van kleine autoschades. Dit is dus ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een paaltje hebt geraakt met het parkeren of de deur iets te hard hebt opengegooid tegen de muur. Even een afspraak maken met een spotrepair autoschadebedrijf en de schade is vaak al binnen een dag hersteld!

Traditioneel autoschadeherstel

Bij de traditionele autoschade herstel methodes kost een herstel vaak wel een paar dagen tijd. Het probleem is dat vaak hele panelen van de auto gedemonteerd moeten worden. Heb je een kras op je deur? Dan moest vroeger de hele deur er afgehaald worden om de schade perfect te kunnen herstellen. Vervolgens wordt het onderdeel flink opgeschuurd en de kras weggewerkt. Na al dit schuren moet er natuurlijk weer nieuwe lak opkomen, dezelfde als de rest van de auto. In plaats van alleen het stuk met de kras te spuiten, moet het gehele portier gespoten worden. Dit alles maakt het een intensief en kostbaar proces. Dit bedachten de monteurs zichzelf ook, vandaar dat kleine autoschades tegenwoordig hersteld worden met de spotrepair methode.

De voordelen van spotrepair

Spotrepair is de nieuwe en innovatieve manier van schadeherstel. Met deze reparatiemethode hoeven er geen hele panelen verwijderd te worden, maar wordt de schade plaatselijk aangepakt. Als u een schade heeft die kleiner is dan een vel a4-papier, dan komt uw auto in aanmerking voor spotrepair. Een ander vereiste voor spotrepair is dat het om een vlak oppervlak moet gaan. Omdat de schade plaatselijk hersteld wordt kost het herstel minder tijd en minder lak, waardoor de reparatie efficiƫnter is en kostenbesparend.

Kleine autoschades, snel gerepareerd

Een ander groot voordeel is dat spotrepair lekker snel gaat. Maakt u een afspraak, dan is de auto vaak binnen een dag hersteld. En als uw originele lak er nog goed uit ziet, dan zult u na een spotrepairbehandeling niets zien qua kleurverschil. De ideale oplossing voor uw kleine autoschades dus!