Specialist in breedplaatvloer, ontdek de voordelen!

Ga je een bouwproject starten voor de woningbouw of utiliteitsbouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres met betrekking tot systeemvloeren en betonproducten. Wij zijn specialist in systeemvloeren en betonproducten sinds 1979. Door goed te luisteren naar je behoeften, kunnen wij je optimaal adviseren en ondersteunen tijdens deze vaak veel vragende bouwprojecten. Voordat je gaat bouwen, moet je namelijk een belangrijke keuze maken. Deze belangrijkste keuze is voor de vloerconstructie. Je hebt altijd veel verschillende mogelijkheden en opties voor een vloerconstructie. Echter is één van de meest voorkomende opties de breedplaatvloer. Dit is een geïsoleerde verdiepingsvloer die vooral gebruikt wordt in de woningbouw en utiliteitsbouw. Het is eigenlijk een geprefabriceerde gewapende betonvloer. Door deze vloer liggen tralieliggers, deze worden verbonden met een betonlaag.

Breedplaatvloer voordelen

Maar waarom moet je nou kiezen voor deze meest voorkomende optie genaamd breedplaatvloer? Deze vloeren beschikken namelijk over een grote vormvrijheid. Dit betekent dat er in deze vloer verschillende prefab hoeken en diverse openingen gemaakt kunnen worden. Daarnaast is een ander voordeel dat de platen van deze vloeren in een mal worden gestort en hierdoor de onderzijde van de breedplaat glad is. Dit is een voordeel omdat dit zo de kans om scheuren in het plafond sterk verminderd. Dat is natuurlijk een belangrijk voordeel. Ook kunnen er tijdens het stortproces van deze platen diverse voorzieningen mee gestort worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld leidingen, sparingen, centraaldozen en nog veel meer. Maar de keuze voor deze vloer is echter wel afhankelijk van het soort project.

Specialist

Ben je benieuwd wat wij als specialist voor jou kunnen betekenen tijdens jouw bouwprojecten met betrekking tot systeemvloeren en betonproducten voor zowel een breedplaatvloer? Hiervoor kan je altijd contact met ons opnemen. Wil je wat meer weten over ons en welke projecten wij allemaal kunnen doen of hebben gedaan? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 5