Sigma coating | Bescherm uw boot boven en onder water!

Boten moeten natuurlijk regelmatig onderhouden worden. Hierbij moeten de onderdelen in de boot gecontroleerd worden maar moet de buitenkant van de boot ook onderhouden worden. Met schepen is het natuurlijk vaak het verhaal dat deze zijn gemaakt van metalen. En metaal in combinatie met water zorgt voor roest en andere beschadigingen die onder water kunnen gebeuren. Met Sigma coatings kan de buitenkant van de boot weer helemaal mooi gemaakt worden terwijl er ook een beschermende laag op komt. Meer weten over alle voordelen van de coating? U leest het allemaal hier!

Het beschermende coatinglaagje

De verven van Sigma Coating zijn een uniek soort. Van primers en grondverf tot aan de meest luxe jachtlakken die wereldwijd gebruikt worden. De verven zijn zo speciaal vanwege de unieke eigenschappen. Denk aan een hittebestendige aluminium coating en een beschermende verflaag die op elk schip aangebracht kunnen worden. Daarbij bieden de verven bescherming aan voor zowel boven als onder water. Dit komt doordat de verf waterbestendig is en genoeg protectie veroorzaakt om lelijke beschadigingen tegen te gaan.

Voor welke schepen is het geschikt?

Wat vaak gedacht wordt is dat bijvoorbeeld luxe jachten speciale jachtlakken nodig hebben. Integendeel! Met de coatings van Sigma kunnen alle schepen behandeld worden. Van jet ski tot aan enorme container schepen en zelfs de meest luxe jachten. Meer weten over de verven van Sigma of ons complete aanbod bekijken? Dat kan allemaal op onze website! We hebben een enorm aanbod met verschillende verven die voor elke situatie van pas komen. Van zeer luxe verven tot aan verven die zorgen voor een bescherming van de buitenkant van de prachtige schepen die we massaal gebouwd hebben. Je kunt ons dus eigenlijk een beetje zien als leverancier van de spuiterij. De mooiste schepen hebben een mooie laag lak op de buitenkant zitten! Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

81 + = 89