SFP module – voor het snelste internet

Wat is een SFP module? Dat vragen waarschijnlijk meerdere mensen zich af. Dit is namelijk een onderdeel van de glasvezelverbinding.  Met glasvezel kunt u super snel internetten. De vezels van het glas worden zo snel als het licht uitgewisseld. Deze verbinding zal onze toekomst worden. De mens vraagt steeds meer en de normale kabels kunnen de vraag uiteindelijk niet meer opvangen. De glasvezel is dus een ideaal alternatief voor de normale/ traditionele verbinding. Deze module kunt u zien als een verbindingsstuk tussen de glasvezelkabel en de switch. De switch kan flexibel worden ingezet. Deze module kan worden aangeschaft voor verschillende afstanden, snelheden en aansluitingen.

SFP module geschikt

Maar hoe kunt u er nu achter komen welke SFP module geschikt is? Dat ligt aan meerdere verschillende factoren. Allereerst moet er geanalyseerd worden welke glasvezelverbinding aanwezig is. Dat kan zowel de single-mode of de multi-mode zijn. Het verschil van deze verbinding zit in de afstand en de snelheid die de kabel kan afleggen. Een single-mode kan vaak grotere afstanden overbruggen, echter gaat er dan één lichtstraal door de kabel. Bij de multi-mode is het de bedoeling dat er kortere afstanden worden overbrugd. Deze kabel biedt meer mogelijkheden op het gebied van brandbreedten.

Meerdere varianten

Ook voor de SFP module hebben we ook meerdere varianten die we aan kunnen bieden. Er is namelijk ook nog een plus model aanwezig in ons assortiment. Deze kan wel tot 10GB data overbrengen. Dit zal bij ons normale model niet lukken. Daarom is ons normale model wel goedkoper dan de plus variant. Is het voor u nog niet duidelijk welke u moet gaan gebruiken? Dan geven wij u altijd graag advies en eventuele ondersteuning. U kunt gerust contact met ons opnemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te kunnen beantwoorden. U kunt telefonisch en via de mail contact met ons opnemen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 45 = 47