Seo cloaking: verberg uw link building strategy

Uit dit  artikel blijkt dat het zeer moeilijk is om websites met duizenden backlinks volledig te analyseren, laat staan het opbouwen van een identieke link building.

Om te vermijden dat sites die je op een toppositie hebt gebracht, qua inlinks navolgbaar worden, geef ik enkele tips om ook uw link building strategie te cloaken. Met enkele relatief eenvoudige methodes kan je ook snel aan méér dan 1000 backlinks geraken.

Forum signs

Ben je lid van een forum, of ken je iemand die een forum frequenteert, plaats dan een link naar je site in een forumsign ( = standaard footer bij reacties, dit is mogelijk in de meeste PHPBB forums ). Reacties in verschillende topics door de forumgebruiker worden door zoekmachines als individuele links verwerkt. Heb je 300 maal gereageerd in een ander forumtopic, dan verschijnen er op korte termijn 300 extra links in Yahoo site explorer (de link source van de meeste backlink analyzers ).

Rss feed feeders

Heb je een blog of site met rss feeds, dan kan je dit aanmelden bij dozijnen Feed Feeders. Deze geautomatiseerde Feed publishers produceren aan de lopende band nieuwe feedpagina’s met links naar je website. De waarde van deze links voor seo is minimaal, om je link strategy te cloaken voldoen ze uitstekend. Enkele voorbeelden: Feedburner.com, Feeder.nl , Uitgebreide lijst van Feed nieuwsschrapers.

Blogroll of Blog comments

Een weblog ( blog ) bestaat meestal uit tientallen of zelfs enkele honderden of duizenden pagina’s.

Kan je een Blogroll link versieren of een of andere permalink op de homepagina, dan sta je vermeld op iedere individuele pagina met als gevolg honderden backlinks..

No value links

Werk niet al te efficient in je link building efforts, plaats regelmatig links op webpagina’s die weinig of geen seo waarde hebben. Laat de concurrentie er zijn hoofd maar over breken. Controleer wel of je geen onbetrouwbare links aan het plaatsen bent.

sport.linkmeester.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 32 = 34