Scheepsreparatie Rotterdam | Echte professionals

Hedendaags mogen voertuigen pas het water of de weg op nadat ze grondig zijn gekeurd. Voor de auto geldt de apk-keuring voor de scheepvaart hebben we ook zo een soort keuring. Er zit wel een groot verschil tussen een keuring van een auto of schip. Een schip heeft veel meer regels en eisen waaraan het moet voldoen wil het ‘t water op kunnen. Als je met je schip wat wil vervoeren gelden daar ook weer andere regels voor. Is er uit de keuring gebleken dat je schip toe is aan reparatie? Kom dan bij scheepsreparatie Rotterdam langs en wij zorgen ervoor dat je schip weer helemaal door de keuring komt.

Ons specialisme

Een schip heeft vele onderdelen en tegenwoordig is het bijna onmogelijk om letterlijk alles van eens chip af te weten. Er zijn te veel diverse onderdelen waar aparte vakgebieden voor nodig zijn. Wij hebben een groot personeelsbestand waar ieder zich heeft weten te specialiseren tot een bepaald onderdeel. Zo hebben we experts voor het inbouwen van scheepsmotoren maar hebben we ook echte vakmannen voor de revisie en onderhoud van de motoren.  Dus weet je wat er moet gebeuren aan jouw schip? Neem dan contact met ons op en we werken de boel op een efficiënte manier af.

Zorgeloos op water

Uiteraard staat er een heel belangrijk punt bovenaan de lijst met dikke uitroeptekens. Onze topprioriteit ligt in de veiligheid van het schip. Een schip komt niet uit onze dock als deze niet veilig is voor de kapitein en/of bemanning. Om deze redenen gaan we ook altijd in gesprek met onze klanten en bespreken we de voorwaarden vooraf. Zo voorkomen we dat je tegenover onverwachte kosten komt te staan en houden we de goede naam van Scheepreparatie Rotterdam. Interesse? Ga naar de website en vul het contactformulier in.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

93 − = 88