Scheepsdieselmotoren | Dat is pas echte kracht

Het is wel duidelijk dat schepen niet vooruitkomen zonder een goede, krachtige motor. Wij leveren diverse dieselmotoren voor allerlei schepen.  Je kan hierbij denken aan: Volvo Penta, Wartsila, Bolnes, Brons, Dag, Deutz, Mitsubishi, Scania en nog meer. Naast dat wij de scheepsdieselmotoren leveren, kunnen we ook reparatiewerkzaamheden voor je uitvoeren. Met een team van professionals op het gebied van schepen zorgen we voor een goede en efficiënte afwerking. Ben je op zoek naar een nieuwe dieselmotor en weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Kijk dan eens op onze website en vind daar alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te maken.

Onze ervaring in het vak

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in scheepsmotoren, de reparatie en het onderhoud ervan. Wij begrijpen als geen ander dat elke klant zijn eigen wensen heeft en wij doen ook ons best om achter die behoeften te komen. Wanneer deze inzichtelijk voor ons zijn geworden kunnen we jou als klant ook beter helpen. Er is altijd wel een oplossing te vinden en zo niet, dan maken we speciaal voor jou een geheel op maat gemaakte oplossing. Kortom alleen maar voordelen.

De werkzaamheden

In het kort leggen we nog even uit wat onze werkzaamheden zijn en wat het inhoudt. Één van onze werkzaamheden is het verzorgen van de reparatie van scheepsdieselmotoren. Wij verzorgen ook de revisie van de scheepsmotoren. Dit betekent dat we de levensduur van je motor zo lang mogelijk maken waardoor jij meerdere jaren plezier heb van je schip en dieselmotor. Ben je geïnteresseerd in ons aanbod of zoek je nog meer informatie? Kom dan naar onze site en bekijk daar alle info. Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op en dan helpen wij je zo snel mogelijk verder. Tot snel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − = 3