Rijlessen in Alphen aan den Rijn

Je bent geslaagd voor je theorie-examen en wilt beginnen met rijlessen in Alpen aan den Rijn. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat onze leerlingen van ons verwachten en spelen hier goed op in. Vroeger hoefde je nog geen theorie-examen te doen, maar dat is tegenwoordig anders. Om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer ben je verplicht om te slagen voor je theorie en praktijk examen, zodat je een rijbewijs hebt! We willen je graag helpen met rijlessen zodat je volledig klaargestoomd bent om zelfstandig de weg op te kunnen!

Over ons

De één heeft 40 rijlessen nodig om het onder de knie te krijgen en andere hebben er 15 nodig. We bieden naast onze normale rijlessen ook spoedcursussen aan. Normaal les je zo’n 1 tot 2 keer per week. Om je nog sneller de weg op te sturen bieden we verschillende soorten spoedcursussen aan. Bij ons kun je kiezen uit een 15-weekse cursus, 10-weekse cursus, 4-weekse cursus en voor de vlotte leerlingen bieden we een 10-daagse cursus aan. Je rijdt mee met een leuke instructeur die al jarenlange ervaring heeft en je alle tips geeft die je nodig hebt om te slagen voor je rijlessen in Alphen aan den Rijn.

We hebben veel verschillende auto’s zodat er altijd ruimte is om te komen lessen. Ook bieden wij speciale rijlessen aan voor mensen met autisme, faalangst, ADHD of verwante problemen. Wil je liever met een vriend of vriendin lessen, kan dat ook met onze DUO-opleiding.

Contact

Mocht je onze rijlessen in Alphen aan de Rijn willen volgen, of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen met het behalen van je rijbewijs zodat ook jij zo snel mogelijk de weg op kan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 4 =