Psychologenpraktijk in Amersfoort

Ervaring

Nadat Henk, geboren in 1960, al van jongs af aan besefte dat er achter de buitenkant van mensen een binnenwereld schuil kan houden die niemand te zien krijgt, wilde hij zich hierin specialiseren. Hij vond het interessant hoe mensen met een simpel compliment blij, emotioneel of verlegen werden. Hij wilde hier meer van af weten en begon dan ook een tijd daarna een Psychologenpraktijk in Amersfoort.

Na het afronden van zijn middelbare school en het vervullen van zijn dienstplicht merkte hij tijdens zijn opleiding aan de pedagogische academie dat vooral de psychologie van de mens hem boeide. Na het afronden van de Rijksuniversiteit Utrecht in 1989 en vervolgens klinische psychologie in 1992 mocht hij zich registreren als gezondheidszorg Psycholoog waarna hij zich specialiseerde in Cognitieve Gedragstherapie. Hierna heeft hij in verschillende centra voor Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt met kinderen, jongeren en volwassenen. Zijn wens was om een eigen psychologenpraktijk in Amersfoort te beginnen. In 2007 is dit realiteit geworden en helpt mensen nog altijd met volle passie.

Psychologenpraktijk in Amersfoort

Hij wilde niet als andere praktijken zijn. Hij wilde geen lange wachtrijen, geen plotselinge wissel van hulpverlener of een intake gesprek met de één en behandeld worden door de ander. Hij wilt het graag kleinschalig en persoonlijk houden, om iedereen de juiste hulp te bieden die zij nodig hebben. Na jarenlange ervaring weet hij onderhand wat zijn cliënten van hem verwachten. Daarom staat persoonlijke aandacht ook op nummer 1.

Voor wie

Hij wilt zich vooral richten op de jongeren van minimaal 12 jaar en volwassenen.  Omdat mensen niet graag praten over zichzelf en al helemaal niet over hun problemen bied hij de mogelijkheid tot een vrijblijvend en oriënterend gesprek van zo’n 20 minuten. Mocht u een vertrouwenspersoon mee willen nemen is dat uiteraard mogelijk.

Contact

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact opnemen voor verdere hulp!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 1 =