Planning software | Wat houdt het in?

Is jouw organisatie onderhand een beetje uit de klauwen gelopen en ben je het overzicht kwijt? Dan is het verstandig om eens na te gaan denken over een mogelijkheid om het overzicht weer te hebben. Zo kan je natuurlijk verschillende programma’s proberen. Maar uiteindelijk zal je weer terug bij af zijn. Door middel van de planning software van Mijnrooster is het voor jouw organisatie mogelijk om het overzicht terug te krijgen, maar ook om het te behouden. In het planning software kan je namelijk verschillende gegevens opslaan. Zo is er de mogelijkheid om alles van je werknemers vast te leggen. Je kan de functie, kwaliteiten, maar ook het contract in de software zetten. Zodat je alles op een plaats hebt staan.

Wat kan de software?

Naast de personeelsgegevens kan je ook de gegevens van de klanten kwijt in de software. Daarnaast dient het systeem nog voor veel meer dan de CRM gegevens. Je kan er natuurlijk per personeelslid een planning in maken. Je kan tevens het personeelslid inplannen op de beschikbare momenten. Vooral scholen en dergelijke maken graag gebruik van ons systeem. Zij kunnen namelijk met gemak de beschikbare ruimtes aan de beschikbare docenten en klassen koppelen. Hierdoor kan zowel de docent als de klas direct online zien waar zij aan toe zijn en waar zij op welk moment horen te zijn. Maar voor de organisatie kan dit rooster nog voor veel meer dienen. Zo kan het ook dienen als standenregistratie om de verlofdagen en ziektedagen bij te houden en te rapporteren.

Is het iets voor mij?

Ben je benieuwd of deze planning software ook voor jou van pas kan zijn? Bekijk dan even onze website. Hier staat precies beschreven wat de functies zijn van de planning software, maar ook wat het allemaal voor jou kan doen. Daarnaast vind je hier ook een gratis proefversie die je voor een maand lang kan gebruiken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 2