Persoonlijke gehoorbescherming met otoplastieken

Gehoorschade is een van de meest vervelende aandoeningen die je kunt hebben. Je hoort aanzienlijk minder of je hebt last van een constant geluid in je oor, terwijl dat geluid er helemaal niet is. Gehoorschade kun je overal wel oplopen. In de club of in het café, tijdens oud en nieuw of zelfs op de werkvloer. Mensen in industriële bedrijven krijgen vaak te maken met machines of werkzaamheden die harde klappen of andere geluiden geven. Om jezelf daar goed tegen te kunnen beschermen is het aan te raden om persoonlijke otoplastieken te gebruiken. Zo worden jouw oren goed beschermd tegen hard geluid.

Gehoorschade oplopen gebeurt sneller dan je denkt

Gehoorschade kan altijd en overal ontstaan. Wanneer je door de regen fietst en er ineens een blikseminslag naast je plaats vindt heb je waarschijnlijk gehoorschade. Of wanneer je een keer langs een machine loopt en er iets om valt. Of simpel weg omdat je oortjes van je telefoon te hard staan voor een lange tijd. Allemaal manieren om gehoorschade snel op te kunnen lopen. Zorg dus dat je dat voorkomt op de werkvloer en zorg er voor dat alle werknemers uitgerust zijn met otoplastieken!

Otoplastieken laten aanmeten

De beste manier om de otoplastieken te gebruiken is door ze op te laten meten en op maat te laten maken. Dit heeft het grote voordeel dat de oordoppen perfect aansluiten op de oren. Waardoor er nog minder geluid het oor in kan komen. Dit is nodig om de hardere geluiden te kunnen bedwingen en om alle vormen van gehoorschade te kunnen voorkomen. Vaak zien we dat mensen standaard oordopjes gebruiken. En dat werkt wel in bepaalde maten, maar het houdt nog lang niet al het geluid buiten. Op die manier kan je dus toch gehoorschade oplopen terwijl je gehoorbescherming gebruikt. Laat daarom jouw persoonlijke otoplastieken aanmeten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84 − 77 =