Parkeerschade herstellen

Het is zonde als er kleine deukjes op uw auto zitten. Deze deukjes kunnen gemakkelijk ontstaan. Een voorbeeld is dat u uw auto ergens parkeert en dat de auto met het portier tegen uw deur aan komt. Dit wordt ook wel parkeerschade genoemd. Het is in de meeste gevallen niet verstandig om de parkeerschade bij de verzekering te laten vergoeden. Dit heeft te maken met het aantal schadevrije jaren door de schade te laten uitbetalen, verlies je namelijk deze schadevrije jaren. Hoe meer schadevrije je hebt hoe meer korting je hebt op de premie van uw zorgverzekering. Door de schade uit te betalen wordt deze korting minder. Kortom het is in veel gevallen verstandiger om de parkeerschade zelf te betalen.

Herstellen van de parkeerschade
In veel gevallen schatten mensen de prijs van reparatie van de parkeerschade hoger in dan dat het daadwerkelijk kost. Tegenwoordig zijn er namelijk bepaalde technieken die ervoor zorgen dat de deukjes makkelijk weg kunnen worden gewerkt. De parkeerschade wordt herstelde zonder dat de lakschade oploopt. Dit komt door de speciale techniek maar ook door vakkundig personeel. Bij Autoschadehuis hebben ze personeel met veel ervaring en veel kwaliteiten. Dit zorgt ervoor dat de parkeerschade professioneel hersteld kan worden. Om de parkeerschade te herstellen kunt u even langs gaan bij één van de locaties van Autoschadehuis. Het is ook mogelijk om bij u in de buurt de parkeerschade te herstellen. Autoschadehuis heeft namelijk een mobile service die dit mogelijk kan maken. Dit scheelt weer een ritje naar de garage.

Meer informatie
Voor meer informatie over parkeerschade kunt u terecht op de site van Autoschadehuis. Het is ook mogelijk om schade te melden op de site dit kunt u doen door het formulier in te vullen. Door het formulier in te vullen weet Autoschadehuis hoe de schade eruitziet. Nadat u het formulier heeft verzonden wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 48 = 56