Opgelopen autoschade in Uithoorn? Wij regelen het voor u

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hebt net een paaltje niet gezien of een andere autobestuurder zat even niet op te letten. Dit resulteert in een ongeluk waarbij autoschade niet is te voorkomen. Wanneer een ander schade bij jou heeft gereden is dit helemaal vervelend. Gelukkig staan hier een aantal experts voor u klaar die direct uw voertuig onder handen nemen. Of het nou gaat om deuken of krassen wij lossen het op. We bieden een zeer snelle service zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kan en de opgelopen autoschade in Uithoorn niet meer te zien is.

Wat te doen als je schade heb geconstateerd?

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeluk is het vaak al duidelijk waar de schade zou moeten zitten en waar je dus moet kijken. In dit geval kunt u contact opnemen met onze garage en slepen wij uw auto mee terug voor reparatie. Wanneer de reparatie klaar is krijgt u gewoon uw auto terug en wordt de rest met de verzekering afgehandeld. Het kan ook zo zijn dat de autoschade in Uithoorn plotseling daar is komen te zitten. U loopt bijvoorbeeld terug van boodschappen doen naar de auto en constateert schade. In dit geval raden wij het aan om ten alle tijden eerst aangifte te doen van de schade en vervolgens contact met ons op te nemen om de schade voor u op te lossen.

Snelle service

Wat voor ons belangrijk is, is dat u weer veilig en tevreden de weg op kan. Daarom repareren wij de schade zo snel mogelijk zodat u daarna weer de weg op mag. In sommige gevallen is het niet haalbaar om de autoschade in een bepaald tijdsbestek te repareren. In dit geval krijgt u van ons een auto in bruikleen tot uw eigen vervoer weer klaar is voor gebruik.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 40 = 50