Online noten bestellen, top idee of overdreven?

Online noten bestellen is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van thuisbezorging en de notenmarkt. Maar is de ontwikkeling nu echt iets wat we in Nederland nodig hadden? Of is het een ontwikkeling die misschien een beetje overbodig is? Je komt er achter in dit artikel!

De reden voor online koop

De notenmarkt is erg specifiek. De bedrijven die zich erin bevinden hebben een hele speciale markt waarin ze zichzelf moeten blijven onderscheiden. En deze bedrijven hebben natuurlijk te maken met velen concurrenten zoals de chips en nootjes van de supermarkt. Daardoor is het voor veel bedrijven nodig om mee te gaan in de ontwikkelingen in de markt. En aangezien je overal borrelnootjes thuis kunt laten bezorgen is het dus ook nodig voor de verse noten bedrijven om mee te gaan in deze trend. Op die manier hopen ze ook dat steeds meer mensen weer opnieuw de voorkeur zullen gaan geven aan de verse noten in plaats van de gezouten noten. Dus de ontwikkeling van online noten bestellen is een strategische zet die zeker nodig is om de consument het gemak aan te bieden om toch voor de verse noot te kiezen.

Grote stappen om te maken

Natuurlijk hebben noten door de jaren heen het imago van een lekkere snack op een verjaardag opgebouwd. Met merken als Duyvis worden noten al snel in het rijtje van chips en koek geplaatst. En dat terwijl noten van oorsprong heel goed voor je zijn. Er zitten tal van voedingsstoffen in verwerkt die eigenlijk overbodig gemaakt worden in de gezouten alternatieven. Om mensen dus weer terug te krijgen moeten de noten bedrijven die verse noten verkopen nog veel doen om het oorspronkelijke imago terug te krijgen. Maar het meegaan in ontwikkelingen in de markt om de klanten te voorzien van gemak is zeker een stap in de goede richting!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

63 − = 57