Onderwijs accountant voor als je al druk genoeg bent

Wij weten als geen ander hoe druk je bent wanneer je een docent bent op een basisschool en zeker wanneer je daarnaast ook nog eens de directeur bent, heb je waarschijnlijk geen tijd om alle financiële zaken ook nog eens te gaan regelen. Om dit probleem te verhelpen kunt u gebruik maken van een onderwijs accountant. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een professionele en gespecialiseerde accountant. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring en kennis in huis om uw onderwijsinstelling te helpen bij het controleren van alles op het gebied van financiën. Denk hierbij aan betaalgegevens, projectsubsidies en natuurlijk de jaarlijkse jaarrekening. Daarnaast is een begroting soms ook erg handig, dan kunt u weten wat u te wachten staat in het komende jaar.

 Wij denken met u mee

Onze onderwijs accountant doet altijd zijn uiterste best om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen. Het gaat uiteindelijk allemaal om de kinderen en hun onderwijs. Wanneer hun leraar te druk is met financiële zaken regelen is het niet altijd even makkelijk om kwalitatief goed onderwijs te kunnen blijven geven. Het is daarom van belang dat u alle financiële zaken uitbesteed aan een professional, wanneer u geen tijd meer over houd om goede lessen voor te bereiden. Niets is belangrijker dan een gezonde onderneming en dus is het ook van belang dat een school aan het eind van de streep iets overhoudt. Dit moeten we natuurlijk niet beschouwen als winst maar als een soort opvangnet waarmee we eventuele tegenslagen kunnen overzien.

Neem contact met ons op

Mocht u nog twijfelen over de werkzaamheden van onze professionals, dan kunt u contact met ons opnemen voor een kleine proefversie van onze werkzaamheden. Zo laten wij zien waar wij toe in staat zijn en geven wij voorbeelden van situaties die kunnen voor komen wanneer u met ons in zee gaat. Dit is geheel vrijblijvend en wij hopen uiteraard dat u na deze korte workshop overtuigd bent van onze kwaliteiten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 2 =