Onderwaterbeton storten

Er zijn maar weinig mensen die weten van het bestaan van onderwaterbeton, terwijl dit van groot belang is bij de bouw van veel soorten projecten. Voornamelijk bij de bouw rond of in het water komen heel veel belangrijke factoren kijken, die je anders niet hebt. Wij zijn ervaren aannemers en begeleiders van projecten in de maritieme en civiele sector, welke gericht zijn op onderwaterwerken. Voor alle projecten waar werk onder het wateroppervlak onvermijdelijk is, kunt u bij ons terecht.

Projecten met onderwaterbeton

Projecten in de maritieme en civiele sector kunnen gaan over de bouw van tunnels, parkeergarages en brugpijlers. Maar ook het bergen van gezonken schepen, het ontmantelen van boorplatforms of aanleggen van windmolenparken. In dit grote aanbod ligt onze specialisatie bij het plaatsen van gewapend onderwaterbeton. Dit is een betonsoort die ontwikkeld is voor de aanraking met water. Deze betonsoort is erop gericht dat het beton bij de aanraking met water niet uitvloeit. Dit voorkomt namelijk dat het beton mengt met zand en grind. Als het cement wel zou uitvloeien, heeft dit als gevolg dat het niet meer uithardt. Het storten van onderwaterbeton is een specialistische klus. Voor het storten van het beton gaan er een aantal noodzakelijke stappen aan vooraf. Denk hierbij aan het voorkomen dat de bodem kan barsten, en verankering om te zorgen dat de betonvloer ook in een later stadium op zijn plek blijft.

Een nieuwe uitdaging

Ben u bezig met een project of gaat u starten met een nieuw project waar onderwaterbeton voor nodig is, en denkt u ons te kunnen uitdagen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij brainstormen graag met opdrachtgevers en komen hierbij op verrassende, vernieuwende oplossingen. Wij halen onze kracht uit het uitvoeren van moeilijke projecten, en zo zorgen we dat we altijd nieuwe dingen leren. Op de website vindt u meer informatie over onder andere onze werkwijze.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 8 = 2