Nelf verf voor al uw binnenvaart- en watersportschepen

Nelf verf, een bekende naam in de jachtlakken wereld. Een merk wat al vele jaren actief is en bekend staat om kwaliteit. Met een wereldwijd klantenbestand in de binnenvaart en de watersport is het een merk die je waarschijnlijk elke dag wel tegenkomt. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede jachtlak voor op jouw schip, dan is Nelf een prima merk om mee in zee te gaan. Letterlijk en figuurlijk. De producten zijn weerbestendig en bieden de eigenschappen die nodig zijn voor een zware belasting.

Een unieke kleur creëren met Nelf verf

Een van de unieke verkooppunten van Nelf verf is dat klanten hun eigen unieke kleur kunnen laten ontwikkelen. Wanneer je bij een officiële dealer bent kun je uit wel 12.000 kleuren kiezen die op jouw schip aangebracht wordt. Zo kun je jezelf dus echt onderscheiden van alle andere boten. En vooral in de watersport is dat natuurlijk wel zo leuk. Iedereen moet je kunnen herkennen aan jouw unieke kleur of een unieke kleurencombinatie.

Nelf, de beste partner in de scheepsbouw

Voor het bouwen van schepen zijn er veel eisen waar aan voldaan moet worden. Denk aan levensduur, kwaliteit en natuurlijk de kleur van het schip. Zo zie je wel eens dat kleuren door het zouten water of door de zon vervaagd. Bij Nelf zit je altijd goed. Met hoge kwaliteit lakken weet je zeker dat de verfproducten voldoen aan alle eisen voor de jachtbouw. Het is dan ook niet nieuw dat deze lakken gebruikt worden tijdens de bouw van een schip. Daarbij zorgt een goede lak ook voor een kleine beschermlaag op de boot. Waardoor kleine krasjes niet te zien zijn en waardoor de boot beter beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden. Al met al een goede keuze voor het laten kleuren van uw vissersboot of watersport schepen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =