Matrassen Breukelen

Je vermoeidheid herinnert je er weer even aan hoe belangrijk je slaap ook al weer voor je is. Zonder (goede) slaap voelen we ons minder fit en zijn we lang niet zo geconcentreerd. We herkennen dit soort momenten allemaal. Het juiste matras heeft hier een grote invloed op. Deze moet passen bij jou voorkeuren, je lichaam en de manier waarop je slaapt. Vooral die laatste twee dingen zijn vaak moeilijk zelf te beoordelen. Dit is de rede dat wij persoonlijk advies aanbieden voor mensen die opzoek zijn naar matrassen in Breukelen en omgeving. Hiermee willen we uw zorgen wegnemen zodat u daar niet wakker van hoeft te liggen.

Het assortiment
Omdat er veel verschillende slapers en lichamen zijn, hebben wij een ruim aanbod van verschillende soorten matrassen. In ons assortiment hebben we natuurlatex matrassen, pocketvering matrassen, koud schuim matrassen, top matrassen, polyether matrassen en traag schuim matrassen. Wij verkopen alleen A-merk matrassen omdat wij hiermee de kwaliteit van de producten kunnen garanderen. De prijs van de matrassen is verschillend. Uiteraard spelen de afmetingen hier ook een belangrijke rol in. U kunt het assortiment vinden bij ons op de website maar het is toch altijd prettig om langs te komen in de winkel. Hier kunt u ook daadwerkelijk even het matras voelen. Ook kunnen wij via de website geen adviezen geven. Dus voor een persoonlijk gesprek zien wij u graag in de winkel.

Interesse?
Bent u niet tevreden over uw huidige matras of is deze oud geworden en lijkt het nu tijd om deze te vervangen, kom dan lang voor de meest ruime keuze matrassen in Breukelen. Voor een persoonlijk advies hoeft u geen afspraak te maken, al mag dat natuurlijk wel. Wij staan altijd voor u klaar om te luisteren naar uw wensen en eisen. Ook als u andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =