Luxe touringcar – voor al uw evenementen

Altijd al een luxe touringcar willen huren? Bij ons is dat zeker mogelijk. U kunt bij ons zo’n touringcar huren als u bijvoorbeeld iets te vieren heeft. Veel klanten huren dit als ze een jubileum te vieren hebben of een personeelsuitje moeten organiseren. Daarnaast staan wij ook vaak klaar voor de scholen om de kinderen te vervoeren tijdens de schoolreisjes. Ook zien we vaak dat onze wagens gebruikt worden voor als ouderen daagjes weg gaan of gehandicapten. Uiteraard zal de buschauffeur dan rustig rijden en er rekening mee houden dat er een andere behoefte is.

Luxe touringcar wagenpark

Allereerst is de luxe touringcar uitgerust met een toilet, koelkast, muziekinstallatie en airconditioning. Daarbij zijn er diverse multimediamogelijkheden om in de wagens door te voeren. De mogelijkheden qua opties zijn heel groot en heel divers. Bij ons ziet u touringcars die nog ontzettend jong zijn en die heel erg milieuvriendelijk zijn. Vriendelijk voor het milieu staat bij ons meer dan centraal. Daarom investeren we elk jaar weer in de nieuwste wagens om zo goed aan het milieu te denken. Daarnaast hebben we wagens voor de wat kleinere groepen en de wat grotere groepen. Voor de wat grotere groepen bieden wij bijvoorbeeld dubbeldekkers aan. Moet u ook nog veel bagage kwijt? Geen probleem, dan gebruiken we een wagen met één van onze bagagetrailers. Wij beschikken zelfs over rolstoelvriendelijke touringcars. Dan kunnen de rolstoelgebruikers in hun eigen rolstoel blijven zitten gedurende de reis.

Huren

Een luxe touringcar kunt u dus bij ons huren. U kunt via onze website contact opnemen. U kunt dan doorgeven voor welke datum u een wagen nodig heeft en daarbij diverse opmerkingen door kan geven. Voor verdere vragen of meer informatie kunt u ons altijd telefonisch of via de mail benaderen. Rijdt u binnenkort weg in één van onze touringcars? We zien u graag bij ons terug.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 18 =