Luxe feesten op de partyboot Rotterdam

Rotterdam is een veelbesproken stad van Nederland. De stad stond bekend om zijn grootste haven ter wereld, die nu nog de 7e plek bezet. Ondanks dat is Rotterdam nog steeds een stad van innovatie en groei. Mede door het bombardement dat in de 2e wereldoorlog op Rotterdam werd laten vallen heeft Rotterdam nu deze unieke eigenschappen. Feesten op de wateren van de Rotterdamse haven is ook niet gek. Met de partyboot Rotterdam kom je elke gedeelte van de stad te zien en beleef je een unieke ervaring op een van de mooiste partyboten in Nederland.

Welke gelegenheden?

Uiteraard bepaal jijzelf wanneer je een partyboot wil inhuren maar wij hebben wel enkele voorwaarden willen wij onze boten verhuren. De partyboot Rotterdam mag bijvoorbeeld niet verder dan 5 km van de kist en moet rondom Rotterdam blijven. Dit is wel een uniek moment om je verjaardags-, huwelijks- of personeelsfeest te geven die ze nooit meer zullen vergeten. Ook kan je de partyboot Rotterdam gebruiken als een plek voor een beurs. Beurzen die met water te maken hebben of de stad Rotterdam zullen al 1-0 voor staan. Voor andere gelegenheden kan je bij ons op de site een kijkje nemen naar de voorwaarden.

Boten en toegang

We hebben een aantal partyboten voor je klaar staan die je kan huren. De prijs hangt wel af van de grootte die de boot heeft. Het totale aantal mensen op een boot loopt van 50 tot max 300 personen. Al onze partyboten zijn uitgerust met uitschuifkleppen zodat minder valide de boot makkelijk kunnen betreden. Daarnaast is er ook rekening gehouden met een minimale breedte en ruimte voor personen in een rolstoel. Wil jij de partyboot Rotterdam huren of bekijk je liever het gehele assortiment? Dan kan je via dit artikel naar onze site en wie weet heb jij binnenkort je feest op een partyboot

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 4 =