Lawaai verhelpen met een steam vent silencer

Lawaai is een veelvoorkomend probleem bij het werken met ventilatieopeningen, wat als dat geluid kan worden beperkt tot een heel laag niveau? We werken toe naar een stillere industriële omgeving met de steam vent silencers. Het openen van ventilatieopeningen kan geluid tot 150-160 decibel veroorzaken. Dit kan op ten duur gehoorschade en geluidsoverlast creëren. Er worden namelijk ook steeds strengere beperkingen gesteld aan de geluidsproductie. Verschillende eisen vragen om een ​​andere aanpak. Met de steam vent silencer wordt het geluid verholpen door de uitstekende techniek. Als u aan de vereisten voldoet, kan een bedrijf u helpen met een op maat gemaakte silencer.

Toepasselijke voorschriften en ontwerpcodes verschillen van elkaar. Vaak zijn de verschillende componenten berekend en ontworpen aan interne druk. Constructie en naleving zijn in overeenstemming met de toepasselijke Pressure Vessel Code voor het district of de industrie van uw activiteiten.

De compactheid van een geluiddemper

Er is zelfs een steam vent silencer ontwikkelt die nog kleiner is dan zijn voorgangers, de AFBR. Naast de AFB (75-90 dB(A) bij 1 m vrij veld 90°) en ERR (115+dB(A) bij 1 m vrij veld 90°) maakt het assortiment van de AFBR de selectie compleet. De ideale geluiddemper voor het bereik tussen 85 – 115 dB(A), compacter dan de AFB geluiddemper. De AFBR-geluiddemper kan op elke ventilatieopening worden gemonteerd, is eenvoudig te installeren en duurzaam. De innovatie in deze sector stopt nooit.

De inlaat van de geluiddempers samen met het geluid dat door uw klep wordt gegenereerd, wordt vaak berekend met CONVAL-9. Dit geeft nauwkeurige geluidsberekeningen en optimale compacte ontwerpen.

Niet alleen het geluid is een voordeel van de steam vent silencers

Het voordeel van een geluiddemper is natuurlijk wel duidelijk. Het dempt het geluid. Maar door deze vermindering in geluid op de werkvloer, werkt het personeel ook een stuk sneller door. Het blijkt dus dat de werknemers efficiënter werken naarmate er minder geluid te horen is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

95 − 91 =