Laat douanezaken aan ons over!

U kent het wel, de douane. Wanneer u iets wil vervoeren naar Europa, is daar expertise voor nodig. Het is lastig om allemaal zelf uit te zoeken hoe dat hele proces werkt. Naast expertise, is er ook kennis en ervaring nodig voor douanezaken. De meeste vinden de douane toch het spannendste gedeelte van het vervoer van goederen. U kunt deze zaken compleet overdagen aan ons! Wij kunnen dit hele pakket voor u overnemen en ervoor zorgen dat u zich niet hoeft te verdiepen in de zaken met betrekking tot de douane. Wij kunnen echt zeggen dat wij actief zijn als douane-expediteur. De douane is voor ons een bekend terrein waarop we ons zeker thuis voelen. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd met veel tevredenheid bedienen in deze specifieke tak. Ondertussen hebben we echt een vertrouwensband opgebouwd met de douane en zijn wij gecertificeerd.

Douanezaken logistieke partner

Daarnaast zijn wij al tientallen jaren een logistieke betrouwbare partner. Wij bedienen via 60 directe aanloophavens ruim 700 bestemmingen. Hierbij zijn we al ruim 85 jaar een onmisbare schakel in het logistieke proces van veel van onze klanten. Voor douanezaken hebben wij met de douane een relatie met deze dienst op basis van vertrouwen, begrip en transparantie. Dit wordt ook wel door ons en de Belastingdienst horizontaal toezicht genoemd. Voor meer informatie over horizontaal toezicht, kunt u onze website en die van de Belastingdienst bekijken

Informatie aanvraag

Douanezaken | Heeft u verder nog vragen over ons proces? Dat kunnen we begrijpen. U kunt ons daarvoor altijd benaderen. Heeft u al een zending die u bij ons graag zou willen aanmelden? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Via ons afvaartschema kunt u goed zien wanneer er boten aankomen of vertrekken via diverse havens in heel Europa. Deze gegevens kunt u meenemen en alvast invullen op onze website via ons aanmeldformulier van de zending.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + = 7