Kozijnen vervangen | Doe het regelmatig

De meeste mensen plaatsen ze een keer wanneer ze net ergens nieuw gaan wonen en kijken en daarna verder niet meer naar om: Je raam kozijnen. Dit is enorm zonde want zonder er over na te denken geven je kozijnen wel een bepaalde uitstraling van je huis en je huis verteld veel over jezelf. Het is immers nodig om regelmatig je kozijn te vervangen, dit komt meestal door slijtage of achterstallig onderhoud. We zien dat houten kozijnen sneller moeten worden vervangen wanneer er geen onderhoud aan is gegeven. In dit artikel leggen we je het belang uit van je kozijnen vervangen en welke soorten kozijnen er zijn.

Het belang van vervangen

Je raam moet goed vast zitten dat lijkt ons meer dan logisch. Je wil niet hebben dat vreemde zomaar even je ruit eruit halen en je hele inboedel meenemen. Een raamkozijn versterkt het raam doordat het glas met kit goed vast wordt gehouden. Wanneer dit gaat rotten of slijten heb je kans dat het ongedierte aantrekt en in het ergste geval dat je ruit er uit valt. Natuurlijk wil je dit voorkomen en daar helpen wij je graag mee. Kozijnen vervangen is voor ons een dagelijkse klus en is zo gepiept.

Soorten kozijnen

Er zijn diverse kozijnen waar je uit kunt kiezen maar de 3 meest populaire zijn: Houten kozijnen, aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. De houten kozijnen hebben we al deels uitgelicht. Het aluminium kozijn heeft veruit de langste levensduur van allemaal. Dit komt omdat de buitenkant van harde legering is waar ongedierte niet door heen kan of die bestendig is tegen invloeden van buiten. Op onze website kan je meer informatie vinden over de kozijnen. Heb je liever iemand aan de lijn dat kan je ons telefoonnummer ook op de website vinden, onder aan de pagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 − = 33