Kom naar Glow in the dark golf Utrecht. Als het weer mag!

Momenteel leven we in een vervelende situatie, die nog wel even doorgaat. Door de coronacrisis zijn leuke activiteiten ondernemen, van ons afgenomen. We hadden waarschijnlijk allemaal stiekem wel in gedachte om leuke dingen te doen met of rond de kerst. Gezellig op pad kunnen gaan met de vriendengroep, met de familie of met de geliefde. Maar dat zit er helaas even niet in aan het einde van dit jaar. Ondanks dat, geven we het niet op. In de tijd van nu, moeten we ook degene steunen waarbij we altijd leuke activiteiten deden of juist weer willen gaan doen. Wat dacht je van glow in the dark golf Utrecht?

Glow in the dark golf Utrecht Jungle

Bij ons kan je altijd langskomen voor glow in the dark golf Utrecht. Wij bieden maar liefst 12 uitdagende en wisselende holes. Deze golf heeft niet zomaar een baan, maar is helemaal omgetoverd tot speciale Jungle golf. Hier kan je ook nog golfen in 3D. Naast het glow in the dark golf, kan er bij ons ook nog van andere activiteiten gebruik gemaakt kunnen worden. Dit zijn bijvoorbeeld activiteiten zoals het bowlen of de escape room. Voor al onze activiteiten bieden we ook scherpe arrangementen aan. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan een arrangement voor kinderfeestjes of een arrangement met een combinatie van activiteiten.

Reserveren

Vooral in de tijd van nu, is het belangrijk dat we elkaar blijven steunen. Wij blijven hierover positief denken en dat we na de versoepeling van de coronamaatregelen weer ons ding kunnen doen. Kom jij ook weer naar ons glow in the dark golf Utrecht? Wij heten je dan van harte welkom. Neem nu een kijkje op onze site en reserveer vast vanaf het verwachte moment dat we weer open kunnen en mogen. Wie weet zien we je snel weer op de baan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 7