Koffiebar huren? Wij zorgen voor de ultieme koffiebeleving!

Koffiebar huren bij Barista Company

Wilt u een impressie achterlaten bij al uw klanten op een beurs of op familie als het gaat om een privé aangelegenheid? Dan kunt u een koffiebar huren! Onze barista’s maken de lekkerste maar ook de beste kwaliteit koffie. Dat proef je ook! Naast dat we de koffie kunnen verzorgen door onze koffiebar te verhuren zijn de barista’s altijd wel in voor een gezellig praatje.

Bij Barista Company kun je een koffiebar huren maar ook een alleen een barista of een foodtruck. We bieden u veel opties aan bij Barista Company. Onze barista’s zijn allemaal internationaal gecertificeerd en kunnen op elke locatie de koffie verzorgen.

Wilt u meer informatie als u een koffiebar wilt huren? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden en denken mee wat bij uw situatie past en wat haalbaar is.

Laat een echte koffie beleving achter bij uw gasten!
Er zijn vele bedrijven die hun eigen koffiezet machine op een evenement zetten. Maar hoe leuk is het om een professionele barista met een koffiebar op een evenement te zien staan. Alle nieuwe snufjes, truckjes kunt u bij onze barista’s leren. Ze zijn gastvrij en maken voor jou en je gasten de heerlijkste latte art cappuccino’s en espresso’s aan. Onze barista’s kunnen het allemaal!

Contact
We komen graag met u in contact zodat we jouw wensen en behoeften in kaart kunnen brengen. Zo kunnen we voor u een passend voorstel maken en in alle behoeften voorzien. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan door naar onze website. Daar vindt u ook extra informatie over een koffiebar huren? of over onze andere diensten die we aanbieden?

Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij informeren u graag en helpen u met het zoeken van de juiste keuze in uw situatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 3 =