Koffie academy

Meer kennis op doen over koffie? Dit kan bij de koffie academy!
Bij de koffie academy leer je alle belangrijke informatie over koffie en vergroot je zo je kennis over het bijzondere drankje. Naast kennis richt de koffie academy zich ook op het aanleren van vaardigheden. Deze vaardigheden zorgen ervoor dat je een echt goed bakje koffie kan zetten. De vaardigheden leer je van een professionele barista met veel ervaring. Dit gebeurt in de cursussen die worden aangeboden bij de koffie academy. De koffie academy heeft veel verschillende currsussen zo heb je basiscursus waar je de basistechnieken leert. Er zijn ook cursussen die meer bedoeld zijn om je te specialiseren op een bepaald onderdeel. De specialisatiecursussen zullen wat dieper ingaan op een bepaald aspect van koffie, door de cursus wordt je op dat gebied echt een specialist.

Cursus volgen van de koffie academy
Het is ook mogelijk om de cursus te volgen op een locatie naar keuze. Dit kan verstandig zijn omdat je zo tijd bespaart. De training wordt dan gegeven met de apparatuur die aanwezig is. Dit kan een goed idee zijn bijvoorbeeld als je een horecaonderneming hebt. Door de cursus leert het personeel een lekker bakje koffiezetten. Dit zorgt uiteindelijk voor tevreden klanten die terug zullen komen. Door de cursus van koffie academy zorg je er dus voor dat de klanttevredenheid kan verbeteren. De cursussen worden in een kleine groepen gegeven zodat er veel individuele aandacht is. De individuele aandacht zorgt er uiteindelijk voor dat de verschillende technieken goed kunnen worden aangeleerd.

Aanmelden voor de cursus
Het is makkelijk om je aan te melden voor een cursus van de koffie academy. Op de wesite van de Dutch Coffee Academy doe je dit door op het knopje inschrijven te klikken en je gegevens in te vullen. Voor vragen kan je ook naar de site van de Dutch Coffe Academy.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 60 = 63